lördag 21 juli 2012

Efter regn kommer solsken!

Och gissa om det kom sol efter regnet idag - för när det öst färdigt så fick jag hoppa med Brian Germain!!! Nu sitter 99% av er som små fågelholkar eftersom ni inte hoppar fallskärm, men Brian Germain är liksom... en LEGEND inom hoppningen. Som att du höll på med rally och fick chansen att dra en repa med Schumacher. Eller att Zlatan kom och kickade lite boll med dig på din korpenträning. SÅ känns det.

Och han fick mig dessutom att känna mig duktig, hur fan gick det till? Han sa att min sitt var "solid" och att det var "big, no, huge" att jag inte rörde mig fram och tillbaks i sitten. Gud, jag är typ hög fortfarande.

Och när vi landade berättade jag att Jossans huvudkalott inte öppnade så värst bra och han bara "I can fix that, I practically designed that canopy".
Fattar ni? Jag ba *S T A R S T R U C K*

Cajo och jag, två mycket glada tjajjor! Speciellt jag.

2 kommentarer:

  1. Grattis till att fått hoppa med och fått beröm av din hjälte och superstjärna. Må så vara att jag inte kan nått om fallskärmshoppningen men jag kan väldigt tydligt se glädjen som strålar om dig.

    SvaraRadera
  2. Jabbadabbadoo!! (Jag kan inte heller något om detta, men att du blev gla fattar man ju! Och då jublar man, tjoho vad kul att få hoppa med sin hero!)

    SvaraRadera